U ponedjeljak 12. veljače, naši vrijedni sudionici 1.godine 3D formacije imali su kratki tečaj plesa u prostorijama Isusovačke klasične gimnazije. Osim predavanja i radionica, zadatak naših sudionika jest sudjelovanje i u eksperimentima koji su važan dio ignacijevskog odgoja i samog programa 3D formacije. Cilj eksperimenata jest izbaciti nas iz naše sigurne zone, vježbati nas različitim životnim vještinama te omogućiti nam da se okušamo u novim i nepoznatim situacijama.

Tako su se naši polaznici okušali u svladavanju osnovnih plesnih koraka kao što su valcer, polka i šetalica. Osim toga, dečki su izašli iz svoje sigurne zone te hrabro i odvažno pristupili djevojkama i zamolili ih za ples. U plesu su također važne uloge, stoga su naši dečki učili kako voditi, a djevojke kako biti vođene. Smijeha i zabave također nije nedostajalo, a kako nam je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji. 😊

P.S. Zahvaljujemo Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji što nam je i ove godine ustupila svoj prostor te članovima ŠPU Feniks što se uvijek rado odazovu našem pozivu i nauče nas novim plesnim koracima.